Uw elektricien voor aanleg van complete installaties

Aanleg licht- en krachtinstallaties

Wilt u een groepenkast uitbreiden of een nieuwe lichtinstallatie in uw huis of bedrijf? Elektrotechnisch Installatiebedrijf J de Waard en Zonen verzorgt complete elektrotechnische installaties bij verbouw, renovatie en nieuwbouw.

Wij verzorgen voor u het hele traject van advies, ontwerp, uitvoering tot onderhoud. Voor grotere projecten leveren wij de materialen en realiseren we de complete installatie. Samen met u kijken wij naar uw wensen om een compleet nieuwe installatie aan te leggen.

Aanbrengen LED-verlichting

LED-verlichting wordt ook wel de verlichting van de toekomst genoemd en is de afgelopen jaren enorm toegenomen. LED-verlichting opent nieuwe mogelijkheden op het gebied van decoratieve verlichting en duurzaamheid. De grootste voordelen van LED-verlichting zijn dat LED-lampen wel tot 80% minder energie gebruiken en wel 25 keer langer meegaan dan normale verlichting. Zo bespaart u veel geld op energiekosten en aanschafkosten.

Wilt u bewuster met het milieu omgaan en besparen op uw energiekosten? Laat LED-verlichting plaatsen door Elektrotechnisch Installatiebedrijf J de Waard en Zonen. 

Keuring elektrotechnische installaties


Het laten keuren van de elektrische installatie in uw bedrijfspand is belangrijk. Het verhoogt de veiligheid voor de gebruikers van het pand. Bovendien verplicht uw verzekeraar u hiertoe. Dit zorgt er ook voor dat de bedrijfsprocessen in uw bedrijf goed verlopen.Laat Elektrotechnisch Installatiebedrijf J de Waard en Zonen het keuren van uw installaties verzorgen. Al tijdens het keuren worden eventuele noodzakelijke of gewenste onderhoudswerkzaamheden direct uitgevoerd. Laat uw elektrische installatie tijdig en vakkundig keuren en schakel de expertise in van Elektrotechnisch Installatiebedrijf J de Waard en Zonen.

Aanleg en onderhoud mechanische ventilatiesystemen

Ventilatie in uw woning, kantoor of bedrijfspand is erg belangrijk. Een goede ventilatie verhoogt het woon- of werkplezier. Mechanische ventilatie is een afzuigsysteem waarbij door middel van een speciale ventilatiebox de lucht via luchtkanalen en ventilatieroosters uit de keuken, de badkamer en het toilet wordt gezogen. Deze ruimtes zijn voorzien van afzuigventielen in het plafond of in de muur.
J de Waard en Zonen helpt u bij het vinden van de juiste ventilatie voor uw woning of kantoor. Wij kunnen de ventilatie regelen voor een compleet pand, maar ook voor ieder vertrek afzonderlijk. Heeft u onderhoud nodig aan uw mechanische installatie? Laat dit over aan de experts van J de Waard en Zonen zo voorkomt u een ongezond binnenklimaat in uw huis of bedrijf.

Is er een kink in uw kabel? Of wilt u elektra aan laten leggen in uw nieuwbouwwoning? 
Neem contact ​met ons op om gratis een offerte op te laten maken

Vraag een offerte aan

Aanleg en onderhoud intercominstallaties

Elektrotechnisch Installatiebedrijf J de Waard en Zonen levert en installeert video- en deurintercomsystemen voor woningen, bedrijven en appartementen. Tevens kunt u bij ons terecht voor vervanging of renovatie van uw huidige deuropenerinstallatie. Zo heeft u een keuze uit een groot aantal design telefoons en kunnen wij het beste deurintercomsysteem voor uw situatie bieden.

Data en telecommunicatie

Heeft u wel kabel of ISDN in huis maar is de ontvangst of snelheid slecht? Heeft u sneeuw in beeld op de tv? Dan is het een goed idee om uw kabels en aansluitingen eens goed aan te laten leggen. Vaak liggen er dan slechte kabels en zijn er slechte wandcontactdozen in de muren geplaatst.

Elektrotechnisch Installatiebedrijf J de Waard en Zonen zorgt ervoor dat de eventuele bedrading naar behoren wordt geïnstalleerd en dat draadloze toepassingen correct worden geconfigureerd.

Elektrotechnische aanpassingen en WMO

Mensen willen zo lang mogelijk zelfstandig in hun huis blijven wonen. Soms worden ze door omstandigheden gedwongen hun woning aan te passen. Dit kan zijn als men op leeftijd is, maar kan ook nodig zijn vanwege een bepaalde ziekte of aandoening.Elektrotechnisch Installatiebedrijf J de Waard en Zonen helpt u graag op weg om uw wensen te realiseren en denkt met u mee om te komen tot een optimale oplossing op maat. U kunt hierbij denken aan een intercom of een deuropener, zelfs met afstandsbediening of per telefoon. U kunt ook bij ons terecht voor reparaties aan uw scootmobiel.Er is vaak meer mogelijk dan u denkt. Samen wordt er gekeken dat u zelfstandig, comfortabel en veilig kunt blijven wonen en uw dagelijkse werkzaamheden kunt uitvoeren.